середа, 22 листопада 2017 р.

Мовна подорож п'ятикласників

Сьогодні ми з учнями 5 класу мандрували  незвичайною і  чарівною країною МОВОЗНАВСТВА.  Подорож проходила під гаслом "Ми зібрались в класі  дружно, щоб  позмагатись.
                                  І про мову нашу рідну  цікаве   дізнатись"

Змагання  проходило весело і жваво. Хоча  команда і "Знавців", і "Мовознавців" прагнули перемоги, але ставилися один до одного з повагою. Із задоволенням діти виконували різноманітні завдання. В конкурсі "Розминка" перемогу здобула команда "Мовознавців", та вже у "Бліц - турнірі" команда "Знавців" не лише наздогнала суперників, а й упевнено вирвалася вперед. В усіх інших   конкурсах: «Словограй».  «Всезнайко», «Скоромовки», 
поєдинку капітанів,  «Поясніть   фразеологізми», «Мовні перлинки»  фортуна була на стороні "Знавців". І тому вони отримали заслужену перемогу. Хоча і команда "Мовознавців" - молодці, вони дуже старалася. І я впевнена, що у них попереду ще багато нових перемог. 
Переможці гри!


2 коментарі:

  1. Я радію разом з моїми п'ятикласниками їхнім маленьким перемогам. Вдячна Вам, Любов Іванівно, що Ви робите уроки української мови цікавими і різноманітними!))))))))))))

    ВідповістиВидалити