неділя, 28 січня 2018 р.

Зустріч з випускником  нашої школи

Для кожного вчителя найвищою нагородою є успіхи його учнів. Як приємно зустрічатися із своїми випускниками і дізнаватися, що у них все чудово склалося, здійснилися їх мрії.
26 січня на зустріч із дев'ятикласниками до школи завітав мій випускник, а нині - студент Богуславського педагогічного коледжу - Назар Іванюк. Він розповів про свій навчальний заклад, відповів на запитання учнів, запропонував заповнити анкету. 

Дякуючи розповіді Назара, ми ніби зробили екскурсію до його чудового коледжу.
КВНЗ КОР "Богуславський гуманітарний коледж ім. І.С.Нечуя-Левицького" – це навчальний заклад І рівня акредитації, який здійснює підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст на основі базової та повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання за кошти обласного бюджету та за кошти фізичних і юридичних осіб.

Коледж готує фахівців у чотирьох галузях знань
01 Освіта
012 Дошкільна освіта;
013 Початкова освіта. Англійська мова;
013 Початкова освіта. Інформатика;
014 Середня освіта (Музичне мистецтво);
014 Середня освіта (Образотворче мистецтво);
014 Середня освіта (Фізична культура)

05 Соціальні та поведінкові науки
051 Економіка;

08 Право
081 Право;

23 Соціальна робота
231 Соціальна робота. 
Випускники мають можливість отримати додаткові кваліфікації вчителя англійської мови у початковій школі, вчителя інформатики у початковій школі, вихователя дітей дошкільного віку з правом викладання англійської мови, інструктора фізичної культури в дошкільному навчальному закладі, музичний керівник в дошкільному навчальному закладі, керівника гуртка декоративно-прикладного мистецтва та основ дизайну. Одночасно з основною спеціальністю студенти коледжу можуть пройти курси і отримати свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації оператора комп’ютерного набору. 
Студенти коледжу та викладачі мають змогу пройти навчання за програмами «Партнерство в навчанні» корпорації Майкрософт з навчання вчителів та студентів педагогічних вузів «Основам інформаційних технологій» та за програмою «Intel® - Навчання для майбутнього» з використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі.


Немає коментарів:

Дописати коментар