середа, 9 травня 2018 р.

Проект «Всеосвіта» розпочинає весняний сезон міжнародних дистанційних олімпіад 2018 року з усіх предметів шкільної програми

Запрошуються всі охочі учні та вчителі у захопливу подорож до світу інтелектуальних пригод і перемог. В  олімпіадах можуть брати участь учні шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів, технікумів та інших навчальних закладів, що навчаються за програмами середніх загальноосвітніх шкіл.
Олімпіади складаються зі спеціально розроблених інноваційних завдань, які спрямовані, в першу чергу, на підвищення в учнів інтересу та мотивації до навчання та дозволяють чітко визначати рівень їхніх знань, а деякі вимагають прояву найкращих учнівських здібностей - креативності та кмітливості.
Підібрані завдання, які за рівнем складності доступні для учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів, згідно з чинними програмами Міністерства освіти і науки України.
Після завершення олімпіад на  сайті буде проведена "робота над помилками". У ній представлені учнівські відповіді, щоб учні могли проаналізувати їх та переглянути запропоновані варіанти і рішення до кожного завдання.
Безкоштовна участь в олімпіаді з української мови!
Команда «Всеосвіти» намагалася зібрати найкращі ресурси для підготовки олімпіади з української мови, а головне - зробили участь у ній абсолютно безкоштовною для всіх охочих. Тому, якщо Ви вирішили випробувати свої знання лише з цього предмету, Вам не доведеться зовсім нічого сплачувати - просто реєструйтесь і змагайтесь.
Учні, зареєстровані на олімпіаду, отримають код і заходять в кабінет олімпіади за посиланням:
https://vseosvita.ua/go

Немає коментарів:

Дописати коментар