пʼятниця, 16 листопада 2018 р.

Мовний квест

Декада української писемності та мови у нашій школі завершилася проведенням мовного квесту для учнів 5 - 7 класів, який пройшов сьогодні. Цього разу учнів чекали сюрпризи з самого початку.
Для того, щоб розпочати гру, діти повинні були скласти назву своєї команди. Лише після цього вони отримували зашифроване завдання, розгадавши яке, дізнавалися в якому кабінеті їх чекає перше випробування. Виконавши завдання на першій станції, отримували шифр від інструктора до іншого кабінету.  Година квесту промайнула непомітно. Учні весело і дружньо пройшли всі станції. Хочу подякувати своїм помічникам, які зустрічали команди на своїх станціях, пояснювали завдання, оцінювали їх, заповнювали протоколи. Завдяки прекрасно виконаній їх роботі, було просто визначити переможців. Цього року інструкторами були: Тимченко Рома, Клименко Аня, Ковальчук  Ваня, Горб Владислав - учні 10 класу, Боронило Діана - 11 клас. 
 Але переможців сьогодні я не назву, нехай до лінійки у понеділок це буде інтригою. Головне, що всі отримали задоволення від гри!



Немає коментарів:

Дописати коментар