субота, 16 січня 2016 р.

Дитяче місто професій Kids Will

 Вибір майбутньої професії - відповідальна і нелегка справа.  Як важливо зрозуміти, що ця справа саме твоя? Щоб допомогти учням знайти відповіді на ці питання, необхідно велику роль приділяти профорієнтації. Це дасть змогу дитині проявити свої здібності та отримати змістовні уявлення про різноманітний світ професій.
    Саме дитяче місто професій Kids Will, яке відвідали учні нашої школи 15 січня, пропонує професійну і якісну профорієнтацію для учнів різних класів.  Загалом в місті представлено понад півсотні різних спеціальностей. І наші учні мали змогу проявити себе  в різних професіях: інспектор мерії, представник юніор - банку, пожежник, будівельник, кондитер, модель, телеведучий, журналіст, поліцейський і багато інших. 
Заходи  проводилисяся в інтерактивній ігровій формі. Діти не тільки отримали корисні знання, а й весело та цікаво провели час. Скільки прекрасних вражень залишила ця поїздка! 
Будуємо ЖК "Олімпійське містечко"
Наші юні пожежники
Зйомки телешоу
Станція "ROSHEN"
Чарівні юні моделі
Студія моди і краси
Завод соків RICH  KIDS
Рома і Таня вже визначилися з вибором майбутньої професії
Наступна зупинка нашої екскурсії - ТРЦ "DREAM  TOWN"
Ура! Ми підкорили лід!
Хокейний матч Аня : Ваня. 
Автомобільні перегони
 Втомлені, але такі задоволені семикласники!
Радісні і щасливі  ми поверталися додому!

1 коментар:

  1. Дійсно, додому ми поверталися радісні і щасливі! Зараз коли ще не згасли враження від екскурсії я впевнено можу сказати, що все було на-відмінно!

    ВідповістиВидалити