четвер, 1 вересня 2016 р.

Вітаю всіх з Днем знань!

Сонячно і радісно було на подвір'ї  Лемешівської школи   1 вересня. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.
Привітною посмішкою зустрічали своїх вихованців учителі. Веселим дитячим щебетом наповнилися шкільні кімнати: скільки цікавих пригод сталося за літо і про все треба розповісти друзям!
На урочисту лінійку зібралася вся велика шкільна родина: вчителі, працівники школи, учні, батьки, спонсори, всі кому не байдуже шкільне життя.  
У цей день всім учням і вчителям бажаю міцного здоров’я, витримки, а, головне, миру і щирого прагнення до нових знань. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!
Наші першокласники
Для них - це останній шкільний рік
Виступ Лідії Микитівни Пойди - директора школи
Нагородження Наталії Василівни Бойко і її вихованців
Вітання від гостей
Радісна мить - пролунав перший дзвінок!



1 коментар:

  1. Любов Іванівно! Вітаю Вас зі святом! Бажаю міцного здоров'я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, сімейного затишку. Нехай завжди щедрою на сходи буде Ваша освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

    ВідповістиВидалити