суботу, 19 серпня 2017 р.

Ура! Сьогодні  отрмала сертифікат для вчителя!!!

Чомусь так склалося, що маючи великий досвід (24 роки педагогічної діяльності), я лише один раз опублікувала  свої матеріали. Отримала Подяку  видавництва "ГРАНІ - Т" як учасник Всеукраїнського конкурсу на кращий конспект уроку з позакласного читання у 5 - 9 класах. І ось недавно випадково побачила  сайт, де пропонували вчителям, вихователям, методистам, директорам шкіл опублікувати свої авторські матеріали  та отримати сертифікат на підтвердження факту здійснення  публікації.

Мені сподобалася  мета сайту– шляхом публікації якісних авторських робіт у всесвітній мережі Internet, зробити професію вчителя престижною, сучасною. Це так потрібно сьогодні!
Посвідчення про публікацію видається за розміщення на сайті  авторського матеріалу:
✅ сценарії заходів, класної години;
✅ статті на педагогічну тематику;
✅ конспекти уроків;
✅ презентації;
✅ сценарії семінарів, батьківських зборів;
✅ корисні поради і рекомендації для вчителів, батьків і дітей;
✅ кросворди, вікторини, дидактичні ігри
Тобто, "політ" для творчого вчителя величезний!
Я вирішила приєднатися до своїх колег та запропонувати власні розробки. Всього декілька хвилин - і заявка на публікацію оформлена. Того ж дня матеріал опубліковано на сайті! А через три дні я отримала СЕРТИФІКАТ! Приємно, коли твоя праця цінується. Бажаю всім колегам спробувати свої сили і поділитися з іншими досвідом. Переконана, що в кожного є своя "ізюминка"!

2 коментарі:

  1. Вітаю, Любов Івванівно! Ви молодець! Хватить тримати свої педагогічні "перлинки" за сімома замками! Необхідно ділитися з колегами!Так тримати! Чекаю нових публікацій!))))

    ВідповістиВидалити